Label Designer: Sådan designer du dit eget label

Step 1) Vælg dit produkt.

 

Vælg det produkt du ønsker at designe et label til. Gå ind på selve produktsiden, og klik på “Design dit label”.

Step 2) Tilføj tekst.

 

Skriv den tekst du ønsker på produktet i det grå felt – f.eks. produktets navn. Vælg “Add” for at tilføje teksten til dit design. For at ændre tekstens udseende, skal du blot klikke på teksten og vælge den ønskede tekststørrelse, farve, stil, dekoration, baggrundsfarve og opacitet (gennemsigtighed).

 

Klik på fanen “Font family” for at vælge skrifttype.

 

Du kan tilføje så mange tekstfelter, som du ønsker. Vil du ændre teksten i et tekstfelt, skal du blot dobbeltklikke på tekstfeltet.

Step 3) Tilføj logo eller illustrationer.

 

Her kan du uploade dit logo eller andre illustrationer, som du ønsker på dit label. Klik på “Upload a new image” og vælg den fil du ønsker at bruge. Du kan herefter justere størrelsen på dit billede ved at trække i et af hjørnerne, og herefter placere billedet, hvor du ønsker det.

 

Du kan bruge et af følgende filformater: png, svg, psd, eps eller pdf. Vi anbefaler ikke at bruge jpg eller jpeg, da filen ikke har transparent baggrund.

Step 4) Tilføj figurer.

 

I fanen “shapes” kan du tilføje figurer. Vælg den figur du evt. ønsker at bruge. Klik på figuren for herefter at kunne vælge baggrundsfarve, kanttykkelse, kantfarve og opacitet. Du kan herefter justere størrelsen på din figur ved at trække i et af hjørnerne, og herefter placere figuren, hvor du ønsker det.

Step 5) Download dit design.

 

Når du er tilfreds med dit design, kan designet downloades ved at klikke på det midterste ikon i højre side af skærmen, og herefter klikke på “Label: Please click here to download”.

 

Du kan nu sende dit design videre til vores grafiske afdeling eller din egen grafiker, som kan bruge dit design til at spore sig ind på dine ønsker til produktets visuelle stil.