0.5% Granactive Retinoid Serum

*PRESALE*

Ansigtsserum med 0.5% granactive retinoid kombineret med risolie, E-vitamin, Indisk myrra, olivenolie, squalane, solsikkeolie, B-vitamin og rabarberekstrakt.

 

Granactive retinoid er en nyere variant af A-vitamin og brandnavnet for ingrediensen med det kemiske navn hydroxypinacolone retinoate. Granactive retinoid er et cellekommunikerende aktiv, der virker ved at binde sig direkte til retinoid-receptorerne i hudens celler. Ingrediensen skal hermed ikke først konverteres før virkningen kan indtræffe, som det gør sig gældende for andre A-vitamin varianter. Granactive retinoid bidrager til, at få hudens celler til at opføre sig normalt – det er gavnligt for huden på flere parametre: Retinoider virker ofte med en risiko for irritation af huden, men granactive retinoid er kendt for at være mere mild og veltolereret.

 

Ideel til: Moden hud, Hyperpigmentering.

 

Egenskaber:

– Understøtter kollagenproduktionen, og hæmmer nedbrydningen af de eksisterende kollagenproteiner, hvorved dannelsen af rynker og fine linjer sinkes.
– Bidrager til at normalisere sebumproduktionen, hvilket er gavnligt for fedtet hud og hud med tendens til akne.
– Bidrager til at normalisere keratinisering (forhorning/dannelsen af hård hud).
– Bidrager til at mindske synligheden af rynker og fine linjer.
– Fremmer dannelsen af nye hudceller.

 

✓ Vegansk

 

Indhold: 30 ml.

Produkt ID: 2029

 

Kontakt os for yderligere information, priser og bestilling.

Ingredienser

Ingredienser

Ingredients: Tricaprylin, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Coco-Caprylate/Caprate, Parfum (Fragrance), Squalane, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Tocotrienols, Olea Europaea (Olive) Oil, Unsaponifiables, Dimethyl Isosorbide, Hydroxypinacolone Retinoate, Panthenyl Triacetate, Acetyl Rheum Rhaponticum Root Extract, Commiphora Mukul Resin Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Coumarin, Eugenol.

Anvendelse

Anvendelse

Anvend et par dråber på nyrenset hud, evt. efter brug af fugtgivende serum/mist. Serummet kan enten anvendes om dagen eller natten, men altid i kombination med SPF ved brug i dagtimerne. Har du ikke tidligere anvendt A-vitamin i din hudplejerutine, anbefales det at starte med at anvende serummet 2-3 gange om ugen, herefter hver 2. dag, og opbyg herved en højere tolerance, så serummet til sidst kan anvendes 1 gang dagligt. Bemærk at nogle kan opleve en forsinket reaktion med sensibilisering af huden (rødme, ømhed, afskalning, udtørring). Tolerancen bør derfor opbygges langsomt, og så selvom der ikke opleves en negativ reaktion efter et par påføringer. Afbryd brugen af serummet, hvis huden reagerer negativt. For at forebygge evt. sensibilisering af huden kan serummet også fortyndes med en fugtgivende creme.