12% AHA+BHA Serum

*PRESALE*

Serum med eksfolierende, porerensende, antiinflammatoriske og genopbyggende egenskaber, udviklet til akne-ramt hud, fedtet hud eller ujævn hudtone. Serummet indeholder en kombination af AHA fra glykolsyre, mælkesyre og citrussyre, BHA, der også kendes under navnet salicylsyre, samt opfriskende og anti-inflammatoriske ekstrakter af hestekastanje og agurk.

 

Glykolsyre, mælkesyre og citrussyre hjælper til at eksfoliere hudens overflade, så nye friske hudceller kommer op til overflade, og huden syner mere frisk og glat. Glykolsyre er det mindste medlem af AHA-familien, og kan derfor trænge dybest ned i huden, og give den størst mulige effekt. Mælkesyremolekylet er større, og er derfor også mildere ved huden. Citrussyre har det største molekyle, og er ligesom mælkesyre mere mild ved huden end glykolsyre. Citrussyre bidrager samtidig til at justere formuleringens pH-værdi, så syrerne effekt optimeres.

 

Salicylsyre er en lipidopløselig syre, hvilket betyder at den – som den eneste syre – kan trænge ned i hudens porer og opløse talgpropper. Salicylsyre er derfor særligt effektiv til behandling af hudorme og akne. Salicylsyre er ligeledes en potent anti-inflammatorisk ingrediens, der gør den ideel til behandling af inflammations-relaterede hudproblemer.

 

Hestekastanje indeholder et aktiv kaldet escin, der bidrager til at opretholde en sund blodcirkulation og styrke kapillærerne. Egenskaber, der også kan være gavnlige for rosacea-ramt hud. Hestekastanje giver en frisk følelse på huden, og bidrager også med antiinflammatoriske og sårhelende egenskaber.

 

Agurkeekstrakt er et beroligende, antioxidant og blødgørende ekstrakt, der indeholder aminosyrer, C-vitamin, koffeinsyre, silica og et enzym kaldet shikimate dehydrigenase, der bidrager med anti-inflammatoriske egenskaber.

 

Ideel til: Akne-ramt hud, fedtet hud, ujævn hudtone.

 

Egenskaber:
– Fremmer en mere frisk og jævn hudoverflade.
– Renser hudens porer i dybden.
– Bidrager med anti-inflammatoriske egenskaber.

 

✓ Vegansk

 

Indhold: 30 ml.

Produkt ID: 2030

 

Kontakt os for yderligere information, priser og bestilling.

Ingredienser

Ingredienser

Ingredients: Aqua (Water), Glycolic Acid, Butylene Glycol, Glycerin, Sodium Hydroxide, Cucumis Sativus Fruit Extract, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Fragrance (Parfum), Cocamidopropyl Betaine, Hydroxyethylcellulose, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Salicylic Acid, Citric acid, Disodium EDTA, CI 42090, CI 19140, Caramel, Sodium Hyaluronate Crosspolymer-3, Coumarin, Geraniol, d-Limonene.

Anvendelse

Anvendelse

Anvend et par dråber på nyrenset hud, evt. efter brug af fugtgivende serum/mist. Serummet bør anvendes om aftenen, og altid med brug af SPF den følgende dag.