Vit C Two Phase Serum

Serummet indeholder et proto-biopeptidkompleks, der beskytter de strukturelle elementer (proteoglycaner) i bindevævet i hudens mellemlag (dermis), og derved bidrager til at styrke hudens struktur. Indholdet af ren C-vitamin (ascorbinsyre) i pulverform er med til at beskytte huden mod de negative effekter af frie radikaler, som blandt andet kan give pigmentpletter og fremme hudens aldring ved at nedbryde hudens byggesten. Indeholder naturlige ekstrakter af açai og granatæble.

Hvert serum indeholder 3 ml væske og 300 mg C-vitaminpulver, svarende til en koncentration på 10% C-vitamin i det færdigmiksede serum.

Anvendelse: Tryk på reservoirbeholderen (hætten) for at frigive C-vitaminpulveret. Ryst grundigt for at opløse C-vitaminet i resten af serummet. Efter grundig rens påføres serummet i blide, cirkulære bevægelser på ansigt, hals og decolleté, indtil fuldt absorberet. Den resterende del af flaskens indhold kan anvendes om aftenen eller næste morgen. Behandlingsfase: I behandlingsfasen anbefales det at anvende serummet to gange om ugen (hver tredje dag), om morgenen, i 30 dage. Fortsæt derefter med vedligeholdelsesfasen. Vedligeholdelsesfase: I vedligeholdelsesfasen anbefaler vi påføring en gang om ugen, om morgenen. For at opnå det bedste resultat anbefales det at gentage behandlingsfasen hver 4. måned.

 

Indhold: 4×3 ml.

Produkt ID: 2028

 

Kontakt os for yderligere information, priser og bestilling.

Varenummer (SKU): 2027-1 Kategorier: , , , ,
Ingredienser

Ingredienser

Ingredients: Ampoule: Aqua (Water), Glycerin, Dimethylaminoethanol Tartrate, Euterpe Oleracea Pulp Powder, Tetradecyl Aminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate, Erythritol, Fucose, Sodium Hyaluronate, Punica Granatum Bark Extract, Magnesium Chloride, Phenoxyethanol, Glyceryl Laurate. Reservoir cap: Ingredients: Ascorbic Acid.