Vi tilbyder

Vi tilbyder både private label hudplejeprodukter, samt white label hudplejeprodukter. Læs mere herunder.

Din idé – dit produkt

Drømmer du om at få dit eget navn på hudplejeprodukter af høj kvalitet, eller vil du på anden vis profilere din virksomhed gennem naturlige velvære- og hudpleje produkter af høj kvalitet?

By Hjorth hjælper dig med idéudvikling og produktion fra start til slut.

Vi har mange års erfaring i skønhedsbranchen, faglig viden og bred indsigt i markedet. Råvarerne er det bærende element, og vores speciale er rene miljøvenlige råstoffer er høj kvalitet fra naturens skatkammer, importeret fra ind- og udland.

Vi holder os hele tiden ajour med den nyeste teknologi, interessante ingredienser, lovgivning og EU certificeringer på området.

Produkterne bliver fremstillet og produceret på fabrik i Danmark. Fabrikken har eksisteret i 45 år og giver tryghed med kemiingeniør, farmaceut og laboranter til at hjælpe dig på vej.

Vi producerer hudpleje serier ned til 300 stk.

Vores produkt – dit navn

Har din virksomhed behov for at supplere sin brand-identitet med et hudplejeprodukt leveret af by Hjorth’s attraktive krops- og hudplejeprodukter som whitelabel?

Vi tilbyder et stort sortiment af bestående opskrifter som du kan få med din egen etiket på. Du kan få små serier helt ned til 10 stk.

Kom godt i gang for kun 6000 kr. med din egen hudplejeserie.

Få en opstartspakke på tilbud bestående af 10 x 5 produkter inklusiv udarbejdelse af etiket. Du får et renseprodukt, skintonic, dagcreme, peeling og en serum i din opstartspakke.

Ansigtspleje

Plejeprodukter til ansigtet, herunder cremer, sera, mists, tonics, masker, peelings & rens.

Fodpleje

Fodbadesalte, salver og cremer, samt specialpleje til for eksempel ømme eller svedige fødder.

Hårpleje

Hårplejeprodukter til alle hårtyper og - tilstande, som balsam, hårkur, sera, hovedbundspleje, shaving & stylingprodukter.

Barn & baby

Skånsomme plejeprodukter til de mindste, herunder badeprodukter, cremer & salver.

Kropspleje

I kropsplejekategorien leverer vi blandt andet body wash, body lotion, deodoranter, fodpleje, solpleje & selvbrunerprodukter.

Detox te

Unik og 100% detox teer baseret på en gammel asiatisk opskrift. Der er mulighed for mange typer og smagsvarianter.

NATURLIG & ALLERGIVENLIG

Naturlige Ingredienser

Vi tilbyder private label hudpleje baseret på naturlige og allergivenlige ingredienser. Vi har både erfaring og “know how” til at udvikle de bedste produkter på markedet med dig eget logo. Alle hudplejeprodukter kommer med stabilitetstestet og komplet inci liste.

o
KVALITET & UNIK HUDPLEJE

Hudpleje på dine vilkår

Når du vælger os som samarbejdspartner får du en erfaren spiller i branchen med på sidelinjen hele vejen. Vi ved hvad der kræver for at bygge en solidt brand i hudplejebranchen.

Udvikling af hudpleje 0
Produktion af hudpleje 0
Design af emballage og identitet 0
Online markedsføring og branding 0